luni, 14 septembrie 2009

Relaxare ...

Salut,

Zilele astea mi-am dat seama cat imi este de dor de o iesire la un gratar, cu cortul. Trebuie sa recunosc ca cele mai faine momente de anul asta le-am petrecut cand eram plecat cu cortul "pe-un picior de plai, pe-o gura de rai". Dupa o saptamana de munca in orasul asta saturat de oameni si masini,un weekend petrecut undeva departe cu cortul poate face minuni.

De ce cu cortul ... pentru simplul fapt ca este foarte ieftin si daca ai cu tine cativa prieteni si cateva beri nu ai cum sa nu te simti bine :D.

Dar pana vara viitoare nu cred ca mai este cazul sa speram la vreo iesire cu cortul, dar sa nu fim tristi ... vine iarna si gadul zboara la o zi de ski si un pahar de vin fiert :D.

Gata va las ca ma plictisesc si pe mine :)

Pa pa.

2 comentarii:

  1. Drept graiesti, mai Marinerule...
    Poate totusi mai prindem inca un weekend (chiar daca mai de toamna) cu un gratarel.
    Io o sa incerc maine. Tine-mi pumnii.
    Weekend placut! Si un gratar bun (daca intra)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Auzi bre, ninja graieste aici-sa, mergem bre, dar nu cu cortul, ce sa-l mai cari dupa tine, ci cu "pejosul", pedestru, pe carare, ne cazam la o cabana si apoi o fu...rugam pe cabaniera sa ne faca toate placerile...ne plimbam prin padure, sa vedem parte din Apuseni, dar macar doi jumate sa fim, daca nu chiar asa spre 10 sa fie rotund cu noroc. Hai miscarea, ca anchilozarea nu aduce desteptarea;).

    RăspundețiȘtergere