joi, 26 martie 2009

Diferenta dintre ce facem si ce vrem sa facem

De multe ori facem chestii avand intentii bune, asteptam rezultate bune, insa cum zice o vorba "Drumul spre iad este pavat cu intentii bune", de cele mai multe ori lucrurile nu ies asa cum am dori.

Domeniul asta in care lucrez este cel mai bun exemplu, imi da impresia ca daca nu ai un control complet a ceea ce se intampla intr-o aplicatie ... "you are fucked"(pe romaneste - ai pus-o). Cele mai multe probleme nu apar din cauza ca cineva greseste ... dar cand mai multi oameni trebuie sa lucreze pentru realizarea unui scop comun, atunci apar problemele .... pentru ca dintr-o fraza fiecare intelege ce vrea(zice clientul ca vrea asta, aia si ailalta), fiecare incepe sa faca partea lui din aplicatie ... si cand doua parti ale aplicatiei trebuiesc legate(asa zisa integrare) ne dam seama ca am inteles diferit ceea ce dorea clientul.

Asa se intampla si in viata ... vrei sa faci ceva ... iese alceva ... iti dai seama ca ceva nu ii bine ... dar totusi nu ai facut nimic gresit.

Cele mai multe chestii de genul asta le patesti in relatii ... unde ea are dreptate ... tu ai dreptate ... dar totusi nimeni nu este multumit de cum merg treburile si pana la urma apare finalul fericit in care cineva renunta.

Va pup!

Pa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu