miercuri, 25 martie 2009

Increderea ... prietenii

De multe ori ajungi sa te gandesti in cine sa ai incredere ... cata incredere sa ai in persoanele care te inconjoara. Oare este fair sa consideri ca toate persoanele din jurul tau iti sunt prieteni adevarati pana la proba contrarie ? Ce se intampla in cazul in care o persoana vrea numai sa afle anumite chestii de la tine pe care apoi sa le foloseasca in interesul sau?

Parerea mea este ca toate persoanele pot fii considerate "nevinovate" la inceput, dar doza de incredere pe care le-o acorzi sa creasca in timp, nu cred ca este fair pentru tine ca persoana sa consideri toti oamenii ca fiind de partea ta de la inceput. O prietenie adevarata se stabileste in timp. Toti oamenii care apar in viata ta pentru ca dupa numai 1-2-3-4 luni sa dispara fara sa mai auzi de ei ... asta inseamna ca acei oameni nu ti-au fost prieteni adevarati.

Ce inseamna o prietenie? Oamenii cu care stai la o bere iti sunt cu adevarat prieteni ? Pararea mea este ca de cele mai multe ori nu. Aceia sunt amici sau prieteni de betii si chefuri ...

Prietenii adevarati se stiu si oricati prieteni de betie as avea ... ei raman prietenii mei.
Va pup!
Pa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu